Afbeeldingen Bruiloftsideeën 2015 10 Van Beste In Trouwjurk ZiukXlwOTP
  • Home
  • Stappenplan
  • Generfd Lila Kalfsleer Adria Crossbody Tas GqpUSzMV
  • Epiloog
Generfd Lila Kalfsleer Adria Crossbody Tas GqpUSzMV

EpiloogEspressokocher Elektrisch Edelstahl Espressokocher Tassen Tassen Elektrisch Edelstahl 6 6 H9D2IE

Kom je er even niet uit? Heb je last van een writer’s block of zie je het even niet meer zitten? Wij geven je als uitsmijter nog een paar laatste tips mee.

Het is aan te raden afspraken met jezelf te maken. Je hebt namelijk geen andere stok achter de deur dan jezelf. Houd je aan die afspraak, maar ga daarna ook lekker iets anders doen. Door eropuit te gaan, doe je ook weer inspiratie op.

Stok achter de deur
Je kunt bijvoorbeeld met jezelf afspreken dat je elke dag duizend woorden schrijft. Of bepaal dat je elke dag twee uur met schrijven bezig bent. De ene dag zul je er meer aan moeten trekken dan aan de andere, maar zo houd je jezelf bij de les. Lukt het een keer niet? Geen paniek. Ga naar buiten, drink ergens koffie, en probeer het opnieuw. Nog steeds geen inspiratie? Dan gaat het de dag erna vast beter. Soms kan het ook helpen om aan een ander deel van het verhaal, een andere scène, verder te schrijven. Dan heb je misschien ineens het missende stukje informatie voor het eerdere deel in je hoofd.

Generfd Lila Kalfsleer Adria Crossbody Tas GqpUSzMV

“Zet je zintuigen op scherp en gebruik je omgeving.”

Ga eropuit!

Generfd Lila Kalfsleer Adria Crossbody Tas GqpUSzMV
Kijk voor meer inspiratie heel simpelweg om je heen. Wat is er gaande in je eigen omgeving? Wat zijn thema’s die spelen? Waar praten mensen over? Daar kun je met je manuscript handig op inspelen. Daarnaast zijn omgangsvormen en manieren waarop mensen zich gedragen natuurlijk uitermate interessant om te bestuderen en te gebruiken voor je boek. Ga dus gerust eens een middag in het park zitten, of neem je laptop mee naar het koffiehuis om de hoek. In contact met mensen of in een andere omgeving staan je zintuigen op scherp en voor je het weet heb je nieuwe informatie om je personage echt karakter te geven.

Tips
Kijk voor meer tips op onze blog. Hier vind je blogs over uiteenlopende onderwerpen, zoals ‘Samenwerken met een illustrator’, of ‘Anonimiseren en fingeren’, maar ook meer tips die handig zijn bij het schrijven van een boek.

Wil je meer weten over het genre waarin jij schrijft? Kijk dan eens op deze pagina, daar vind je meer informatie over bijna alle genres, van geloofszaken tot gedichten.

Generfd Lila Kalfsleer Adria Crossbody Tas GqpUSzMV Bree Bij Punch 67 Prijs BlackLaagste Gotobags nl tQrdChsx

Stappenplan

Een boek uitgeven?

Generfd Lila Kalfsleer Adria Crossbody Tas GqpUSzMV

Je manuscript is bij ons van harte welkom. Wij bekijken het, en laten je daarna snel weten wat volgens ons de publicatiemogelijkheden zijn. 'Nooit geschoten is altijd mis'.

Koop nl Esprit TassenKleding Out Vergelijkamp; Dames 1cKJFl

BoekGoud geldt als een erkenning voor de prestaties van de deelnemende auteurs en heeft tot doel schrijvers in het Nederlandse taalgebied te stimuleren hun creativiteit ten volle te gebruiken, te ontwikkelen en te etaleren en daarbij het plezier te ervaren dat met het schrijven samengaat.

Generfd Lila Kalfsleer Adria Crossbody Tas GqpUSzMV
Generfd Lila Kalfsleer Adria Crossbody Tas GqpUSzMV

Boekgoud

Initiatief van:
Uitgeverij Boekscout
boekscout.nl
  • Generfd Lila Kalfsleer Adria Crossbody Tas GqpUSzMV

© 2019 All Rights Reserved. Algemene voorwaarden